Kattens No. 1

Kradsemøbler i skandinavisk design

Kradsemøbler fra Kattens No. 1 opfylder kattens naturlige behov for leg og hvile i et lækkert skandinavisk design, der passer elegant ind i alle hjem.

Uanset om der er en eller flere katte, og uanset om de er store eller små, sørger et kradsemøbel fra Kattens No. 1 for at aktivere de store personligheder i de små kroppe. Møblets høje produktkvalitet kan holde til små, skarpe kløer i mange år.

Tilpasset kattens behov – og ejerens

Fra fritstående kradsetræer og kattehuler til møbler, der kombinerer det hele, tilbyder Kattens No. 1 et sortiment af produkter, som opfylder kattens behov. Med masser af klatremuligheder, forskellige niveauer og komfortable liggepladser indbyder de til mange timers aktivitet og hvile. Men kradsemøblerne tilgodeser også ejerens behov: Med produkter i mange designs og størrelser er det altid muligt at finde en elegant løsning, der passer ind i alle hjem, også selv om pladsen er begrænset.

No. 1 i Nordeuropa

Kattens No. 1 er Nordeuropas største designer og producent af kradsemøbler til katte og leverer til kunder i hele verden fra lageret i Danmark.