OM NPG

OM NPG

Et nordisk brandhus med kvalitetsbrands til kæledyr og udeliv

Vores forretning er solidt forankret i årtiers erfaring med gode råvarer, skandinavisk design og innovativ produktudvikling. Af samme grund er vores produkter i dag efterspurgt over det meste af Europa.

Eksklusive kvalitetsbrands

Råvarer i topklasse, skandinavisk design og innovativ produktudvikling er den røde tråd i vores udvalg af eksklusive kvalitetsbrands til kæledyr og udeliv – fra næringsrigt og velsmagende kæledyrsfoder til fodtøj, der giver maksimal komfort og støtte, selv under de værst tænkelige forhold.

 

Træk kunder og omsætning til din forretning med vores efterspurgte kvalitetsbrands.LÆS MERE

Det lille ekstra til din forretning

Drivkraften i NPG er vores kompromisløse vilje til at styrke din forretning og øge din indtjening. Med konstant fokus på ”det lille ekstra” opgraderer vi derfor løbende vores værdiskabelse ved at tilbyde kvalitetsbrands – og ved at strømline vores samhandel og sikre dig den bedst mulige oplevelse af samarbejdet gennem effektive forretningsprocesser, nem bestilling, lynhurtig levering, salgsfremmende initiativer – og pletfri service. Hos os er det helt naturligt. Hos dig går det lige på bundlinjen.BLIV KUNDE

VISION

Recognized as the leading one-stop brand provider.

MISSION

Creating, building and making leading outdoor and pet brands broadly available.

Den førende leverandør af kvalitetsbrands

NPG Brands A/S blev grundlagt i 1978. Familiefirmaets passion for kvalitet og service blev i 2014 ført videre til næste generation, da Lasse Thorstensen overtog direktørposten.

 

”Vores vision er at blive anerkendt som den førende one stop-leverandør af kvalitetsbrands. Det mål vil vi nå ved at opbygge og udvikle førende brands til kæledyr og udeliv – og ved at gøre dem let tilgængelige overalt.”

 

 

 

 

Lasse Thorstensen

Direktør