Kingsmoor

Nyt nordisk køkken for kæledyr

Med Kingsmoor har kæledyr nu også adgang til nyt nordisk køkken. Sæsonens lokale råvarer, det omskiftelige klima og den frodige nordiske jordbund er fundamentet i Kingsmoors tilgang.  

Ud over protein fra f.eks. kylling, fisk eller lam indeholder Kingsmoors produkter urter, frugter og grøntsager, som giver vigtig næring – og en delikat smag og fantastisk duft, som hunde og katte vil elske.  

Det startede med en god idé

En kompromisløs holdning til råvarekvalitet er den bærende idé hos Kingsmoor, som blev grundlagt i Bjerringbro i 2005. Alle Kingsmoor-produkter er 100 % danskproducerede og fremstillet helt uden kunstige konserveringsmidler eller farvestoffer – i øvrigt på ren vindmøllestrøm. De mange smagsvarianter er baseret på den samme grundopskrift. Det betyder, at det er nemt at variere dyrets foder, da der ikke er brug for en længere tilvænningsperiode.

Hjerte og passion

Bag Kingsmoor står en række ildsjæle, dygtige fagfolk og specialister. Med hjerte og passion sørger de for, at foderet bliver udviklet og tilberedt efter alle kunstens regler, så det smager, dufter og knaser.

 

Du kan læse mere på Kingsmoors hjemmeside. KINGSMOOR.DK