Pronature

En verden af visdom i hver enkelt bid

Pronature tilbyder et sundt, velsmagende og varieret fodersortiment til hunde og katte.  

Det er velkendt, at nogle madkulturer er bedre til at holde mennesker sunde og aktive i længere tid. Pronature har ladet sig inspirere af denne indsigt til at fremstille foder, som giver hunde og katte den næring, de skal bruge for at leve et aktivt og naturligt liv. Det er ikke lige meget, hvad man putter i munden, hvis man vil trives godt – heller ikke, hvis man er en hund eller kat.

Til enhver smag og livsfase

Pronatures produkter er kornfrie og indeholder masser af smagfuldt kød, frugt og grønt. Hver opskrift er baseret på én proteinkilde, så det er let at finde den smagsvariant, hunden eller katten sætter allermest pris på. Produkterne er nøje tilpasset behovene i alle faser af dyrets liv. De omhyggeligt udvalgte og 100 % naturlige ingredienser sikrer dermed trivsel for dyret uanset alder.

Canadisk kvalitet siden 1969

1st Choice-serien fremstilles i Canada og har været på markedet siden Pronature fremstilles i Canada af en familieejet virksomhed, der henter sin inspiration i naturen og en stor kærlighed til dyr. Pronature har været på markedet siden 1969 og distribueres i mere end 35 lande.

 

Du kan læse mere på Pronatures hjemmeside. PRONATURE.CA