1st Choice

Naturligt sundt foder til hund og kat

Foder fra 1st Choice bygger på et meget enkelt koncept: optimal ernæring og sundhed til hunden eller katten – hele livet igennem.

Foderet er sprængfyldt af lækre råvarer af meget høj kvalitet, som sikrer en optimal ernæringsmæssig sammensætning, der fremmer kæledyrets trivsel.

Ingredienser med holdning

Hunde- og kattefoder fra 1st Choice indeholder udelukkende naturlige og velsmagende råvarer, først og fremmest et meget højt kødindhold fra kylling, and, lam og fisk. Foderet indeholder ingen animalske biprodukter, og det er ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. 1st Choice anvender kun naturlig konservering i form af E-vitamin og tager afstand fra konserveringsmidler som BHAS og BHT, der mistænkes for at være kræftfremkaldende.

Videnskaben i ryggen

1st Choice-serien fremstilles i Canada og har været på markedet siden 1990. Under udviklingen af foderprodukter trækker 1st Choice på den nyeste viden om ernæring hos hunde og katte samt forslag og ønsker fra opdrættere. Resultatet? Et bredt sortiment af kattemad og hundefoder i topkvalitet til en god pris.

 

Du kan læse mere på 1st Choices hjemmeside. 1STCHOICE.DK